Cloud services

Systemer og hostede løsninger udbudt af WebAway

Vi tilbyder et komplet serversetup med en nøglefærdig løsning til brug for fjernundervisning og konferencer. Systemet er velegnet til kursusvirksomheder, skoler og lign. med behov for kunne give undervisning online.

Fjernundervisning eller online konferencer er en praktisk løsning, når deltagerne eller de studerende er spredt over et geografisk område der gør det umuligt at mødes, eller der måske slet ikke er faciliteter til at mødes. Det er en mulighed for at nå ud over lokalområdet, og endda ud over landegrænserne. Og mulighederne er mange...

 Skærmbillede fra systemet

 

Webcam

Flere brugere kan dele deres webcam på samme tid. Der er ingen begrænsning på antallet af aktive webcams. 

Præsentation

Underviseren eller personen der præsenterer kan uploade en PDF eller Office dokument som alle deltagerne kan se, og sikre at alle ser den samme side. Man kan zoome, panne og se hvad musen peger på i dokumentet. 

Integreret VoIP

Der er fuld understøttelse for VoIP. Alt der behøves er et sæt højttalere og en mikrofon, hvilke der er indbygget i de fleste computere i dag. 

Skærmdeling

Er PDF slides eller dokumenter ikke nok, så gå skridtet videre med skærmdeling. Underviseren kan dele sit skrivebord for alle de studerende. Skærmdeling virker på både PC, Mac og Unix systemer. 

Whiteboard

Indbygget whiteboard gør det muligt at understrege eller markere vigtige dele af din præsentation.

Optag og afspil (under udvikling)

Snart vil det være muligt at optage undervisningen / konferencen (slides, lyd og chat) for senere afspilning.

Pris

Priser fra 1.800,- per måned ex. moms.
Kontakt os hvis du ønsker en demonstration.