Om os

Hvem vi er, hvad vi tilbyder og vores historie...

Om WebAway

WebAway blev undfanget i 2007 efter årtieres erfaring i branchen, og med et ønske om at skabe et kvalitetsprodukt, som kun få leverer. Allerede fra starten var vores politik klar: Alle servere skulle have en tilstrækkelig stor overskudskapacitet til at håndtere selv store udsving i trafikmængderne, uden at overbelaste serverne med gener til følge for vores kunder. For netop det scenarie havde vi set alt for ofte.

Men et kvalitetsprodukt er mere end bare høj overskudskapacitet. Derfor går vi heller ikke på kompromis med serverindkøb, som alle er kvalitetsprodukter fra Intel med Xeon processorer, masser af ram og ikke mindst plads. Serverne er placeret hos Nianet i Århus, med direkte gigabit fiber til et af de centrale knudepunkter på internettet i Danmark.

Nianet - hostingcenter Århus er udstyret med den nyeste hardware og alle relevante sikkerhedsforanstaltninger.

Med infrastrukturen i orden, gode kvalitetsservere og en vision for driften fortsatte arbejdet med opsætning af serversystemerne, hvor vi valgte at indgå et samarbejde med Parallels, som i mange år har leveret kvalitetssoftware til branchen.

Vores valg af kvalitet, fra start til slut betyder også, at vi i dag kan tilbyde meget fleksible løsninger til kunder med specifikke krav og ønsker. Vi har kapaciteten til at løfte selv meget store opgaver.

Med venlig hilsen
WebAway